راد نظرات و نکات

راد نظرات و نکات

راد نظرات و نکات

Blog Article

فیلم مستند «دیدار با رضا عبدی» به کارگردانی محسن عبدی از زندگی و آثار رضا عبدی ساخته شده و در سال ۱۳۹۳ رونمایی شد. ↑ «ناگفتههایی از زندگی حسین فاطمی؛ از ۲۸ مرداد تا اعدام». ↑ خبرگزاری روداو: توافقنامۀ ۱۱ مارس (کردی سورانی)؛ بازدید در ۱۴ مرداد ۱۳۹۸. خبرگزاری ایسنا. ۲۳ آبان ۱۳۹۸. ». خبرگزاری ایسنا. ۲۶ اسفند ۱۳۹۳. هنر آنلاین. ۱ اسفند ۱۳۹۲. در اسفند ۱۳۷۳، (ایران. شنوندگان رادیو ایران به ویژه طرفداران برنامه «صبح جمعه با شما» صدای او را در قالب کاراکتر «آمیز عبدالطمع» در «صبح جمعه با شما» و «عبدل بیزینس» در «جمعه ایرانی» میشناختند. این میزان به مرور افزایش یافت و نام بخش کردی رادیو بغداد بر روی آن گذاشتهشد. یک سال بعد و در سال ۲۰۰۴ رادیوی کردی دیگری به نام رادیو شفق که برنامههای خود را به زبان کردی جنوبی پخش میکرد در بغداد تأسیس شد. در بخش تئاتر استادان زیادی بودند که نمایشنامههای بلند رادیویی را به راه میانداختند به قسمی که مردم منتظر رسیدن شب جمعه بودند تا نمایش درامههای رادیویی را بشنوند و کیف کنند. ​Article has be en c​reated by G᠎SA C᠎ontent Ge nerator DE MO.


طلاق صبا راد از مانی رهنما

این سازمان دارای یک شبکهٔ تلویزیونی سراسری و یک شبکهٔ رادیویی سراسری میباشد. رادیو کردی بغداد (به کردی: ڕادیۆی کوردیی بهغدا)، یک شبکهٔ رادیویی موج کوتاه و نخستین رادیوی کردیزبان موج کوتاه بود که در سال ۱۹۳۹ (۱۳۱۸ خورشیدی) در شهر بغداد پایتخت کشور عراق به راه افتاد. با تهاجم به عراق در سال ۲۰۰۳ از سوی ایالات متحده آمریکا و سقوط حکومت حزب بعث، رادیو کردی بغداد نیز تعطیل شد. در سال ۲۰۰۶ برنامههای این تلویزیون به سطح بینالمللی پخش خویش را آغاز نمود. پس از سال ۲۰۰۲ رادیو تلویزیون افغانستان به نام رادیو تلویزیون ملی افغانستان مسمی گردید. تلویزیون ملی افغانستان ویکی پدیا انگلیسی. با محمدرضاشاه، دربار به تشویق و پشتیبانی از هنر ملی نوگرا پرداخت. همچنین، آثار انقلابی و بهویژه دوران جنگ در موزه آثار شهدا به نمایش گذاشته شدند. یک گروه نمایش رادیویی در رادیو کردی بغداد تشکیل شد که احمد دنگگورا و احمد دلاور در آن به ایفای نقش میگرداختند، اما به لحا هنرمندان زن ضعیف بود و نقشخوانی زنان توسط هنرمندان مرد انجام میشد. هنرمندان کرد بسیاری با رادیو کردی بغداد به همکاری پرداختند؛ از میان خوانندگان ترانههای سنتی و فولکلور کردی میتوان به حسن زیرک، محمد عارف جزراوی، علی مردان، طاهر توفیق، کاووس آغا، سعید آغا، محمد ماملی، دایکی جمال، الماس خان، فوزیه محمد، آندریاس خمو (باکوری)، عمر دزهای، عیسی برواری و … Article has ​be​en cre ated  by G SA​ Content G᠎ener​at​or DEMO.


صبا راد مجری تلویزیون

از جملهٔ گویندگان سرشناسی که در رادیوی کردی بغداد به اجرای صبا راد و مادر شوهرش برنامه میپرداختند میتوان به محمود مفتی، محمدصدیق امام، محمد جهاد حسن، کمال رئوف محمد، سگوان عبدالحکیم، هاشم علی مندی، خالد خوشناو، ابراهیم سلمان، سکینه منصور، کمیله علی، مولود حمد نبی، احمد محمد علی، محمد سلیم سواری، نهایت جلال و مختار فائق اشاره کرد. در بازار قدیم ترخوران و تفرش و آشتیان پیشههایی مانند عطاری، دوافروشی، قماش فروشی، مسگری، صحافی، دوزندگی و غیره رواج داشت که این پیشهوران علاوه بر کالاهای خود، کتاب هم به فروش میرساندند. او طریقهٔ قرار گرفتن انگشتها بر روی دستهٔ سهتار و حالت قرار گرفتن دست راست بر روی صفحهٔ ساز را مورد توجه قرار میداد. مورد استفاده قرار میگرفت. اما رادیو کردی بغداد پیشرفت زیادی کرد و با جدا شدن از رادیوی عربی تحت مدیریت جداگانه قرار گرفت و بخشهای مختلفی از قبیل بخش گویندگان، تنظیم، موسیقی و ترانه، فرهنگ، توسعه، کتابخانه و مدیریت در آن تعریف شد. پخش برنامه بهصورت زنده نخستین بار در عراق و حتی قبل از رادیو عربی بغداد، در رادیو کردی ص این سایتورت گرفت. همچنین مترجمانی همچون انور صائب، رشید نجیب و احمد محامی به صورت داوطلبانه و بدون دریافت مزد در رادیو کردی بغداد کار ترجمهٔ متون انگلیسی به زبان کردی و نیز نظارت بر ترجمه را بر عهده داشتند.


آماتورها ص اما نادیده بگیرید فقط چند آسان مسائل

اما داستان بلند یکشنبه که یکسال بعد از انتشار مجموعه داستان باسگا منتشر شد، داستان پسر جوانی است به نام «آربی آراکلیان» که به صورت اول شخص روایت میشود و ما از طریق راوی با دنیای پیرامون او و آدمهای زندگیاش آشنا میشویم. رادیو کردی بغداد در ۲۱ ژانویهٔ ۱۹۳۹ پخش برنامههای خود را با پخش مستقیم روزی ۱۵ دقیقه برنامه به زبان کردی در رادیوی عربی بغداد آغاز کرد. فیلمی شاعرانه، بدون هیچ دیالوگ و شخصیتی، فیلمی که هر بخشش تنها یک نمای طولانی ثابت است که حدود ده تا بیست دقیقه طول میکشد و جمعاً این مجموعهٔ یک ساعت و پانزده دقیقهای را میسازد. ↑ «رضا خرم: بعد از این تاریخ بهطور جدی و قانونی و بدون تعارف با سارقین هنری که به هر شکلی از آثار استاد سوء استفاده مینمایند شدیداً برخورد خواهد شد». رادیو در آن وقت دارای نشریهای به نام پشتون ژغ بود که با مهارت و زیبایی خاصی در هر پانزده روز چاپ میشد که برنامههای پانزده روزه رادیویی را با دقت تمام برنامهریزی میکرد.

Report this page